mbm-mab.dk

Dør- & vinduesautomaitk

Hvad vi tilbyder indenfor

Dør- & vinduesautomaitk

Dør- og vinduesautomatik er en teknologi, der gør det muligt for døre og vinduer at åbne og lukke automatisk. Dette kan ske på forskellige måder afhængigt af den konkrete teknologi, der anvendes.

01

Et af markedets bredeste sortimenter indenfor dørautomatik. Vi tilbyder automatiske skydedøre, svingdøre, karruseldøre og hermetiske døre.

02

Vinduesautomatik ved brug af naturlig ventilation og automatiske vinduesåbnere er det muligt at regulere en bygnings indeklima og kontrollere luftskiftet igennem vinduerne.

03

Lamelvinduer har en høj effektivitet mht. brandventilation, gode isoleringsegenskaber, og kan bruges i store åbninger med højt vind tryk. Til indbygning i aluminium facader eller til indbygning med egen karm i facadehuller.

04

Brandgardiner er en vigtig sikkerhedsforanstaltning i både industrien og detailhandlen for at minimere skade og risiko i tilfælde af en brand. Der er mange forskellige typer af brandgardiner, der kan anvendes, afhængigt af behovet og brugen.

05

Røggardiner bruges ofte i industrien og detailhandlen til at skærme af for støv, røg og andre partikler. Disse gardiner er typisk lavet af et stærkt og holdbart materiale som PVC eller polyurethan, og de kan tilpasses til forskellige størrelser og former afhængigt af behovene.

06

Selv de bedste produkter kræver vedligeholdelse. Det minimerer driftsomkostningerne og sikrer at investeringen får en lang levetid og
problemfri drift. Fra vores hovedkontor i Skive, koordinerer vi vores dygtige teknikere, der dagligt betjener vores mange kunder i hele landet.

Scroll to Top