mbm-mab.dk

Brandgardiner

Brandgardiner til industri og detailhandel

Aktive brandgardiner består af en teknologisk avanceret brand modstandsdygtigt specialvævet dug, indbygget i en stålkasse. Brandgardiner forbliver usynlige indtil de aktiveres af en alarm eller et detektorsignal, på hvilket tidspunkt de sikkert ruller ned til den valgte brand drift position.

For at være i overensstemmelse med normen, skal brandgardiner være beskyttet mod kortslutning og /eller totalt strømsvigt, dette opnås med vores patenterede system Total Gravity Fail-Safe (TGFS).

Brandgardin stopper og kontrollerer spredningen af en brand i en bygning.

Brandgardin leveres i mange forskellige produktvarianter hver med sin egen unikke produktkarakteristika.  Med brandklassificeringer op til E240, EI60 og EW60 tilbydes et utal af kombinationsmuligheder.

Produkt fordele:

Brandgardin giver arkitekten nye arkitektoniske og konstruktionsmæssige muligheder set i forhold til traditionel teknologi med stål brandporte og branddøre.

Alle brandgardiner tillader person passage samt adgang for beredskabstjenesten.

Total Gravity Fail-Safe (TGFS) drift, opretholder sikker nedrulning af brandgardinet selv ved manglende spændingsforsyning, systemfejl, kortslutning eller kabelfejl.

Styringer er special designet til at være fuldt kompatible med både eksisterende alarm systemer og antal af installerede brandgardiner, uanset om det er enkelt eller flere akslet systemer.

Det er vigtigt

Det er vigtigt at vælge den rigtige type af brandgardiner baseret på den specifikke applikation og krav. Det er også vigtigt at sikre, at brandgardinerne er installeret og vedligeholdt korrekt for at sikre, at de fungerer som de skal i tilfælde af en brand.

FM Brandgardin

Aktive brandgardiner består af en teknologisk avanceret brand modstandsdygtigt vævet dug, indbygget i en stål kasse. Brandgardiner forbliver usynlige indtil de aktiveres af en alarm eller et detektorsignal, på hvilket tidspunkt de sikkert ruller ned til den valgte brand driftposition.

Branddug EFP 4/1000 er et vævet komposit tekstil materiale, coated med et højtydende mikro aluminium beriget polymer, som absorberes ind i materialet ved brand og således skaber en høj temperatur modstands dygtighed.

FM Plus Brandgardin

Aktive brandgardiner består af en teknologisk avanceret brand modstandsdygtigt vævet dug, indbygget i en stål kasse. Brandgardiner forbliver usynlige indtil de aktiveres af en alarm eller et detektorsignal, på hvilket tidspunkt de sikkert ruller ned til den valgte brand driftposition.

For at være i overensstemmelse med normen, skal brandgardiner være beskyttet mod kortslutning og /eller total strømsvigt, dette opnås med vores patenterede system Total Gravity Fail-Safe (TGFS).

FM Concertina Brandgardin

Det revolutionerende FireMaster Concertina brandgardin yder samme beskyttelse som et stål rullegitter men med et minimum af pladskrav og mindre vægt samtidig med at der ikke kræves søjler, hjørnesamlinger eller koblinger mod væg.

Dette giver maksimal designmæssig frihed for arkitekter og konstruktører og en helt ny måde, at tænke bygnings konstruktion ved at maksimere gulvplads og maksimeret funktionalitet.

FM Horizontal Brandgardin

Aktive brandgardiner består af en teknologisk avanceret brand modstandsdygtigt vævet dug, indbygget i en stål kasse. Brandgardiner forbliver usynlige indtil de aktiveres af en alarm eller et detektorsignal, på hvilket tidspunkt de sikkert ruller ned til den valgte brand driftposition. Brandgardiner stopper og kontrollerer brandspredning i bygningen.

For at være i overensstemmelse med normen, skal brandgardiner have en strømforsyning med nødstrøms backup, samt være beskyttet mod kortslutning og /eller total strømsvigt, dette opnås med vores patenterede system Total Gravity Fail-Safe (TGFS).

VF Brandgardin

Fra arkitekter til husejere, giver Coopers ViiFire brandgardin dig midlerne til, at skabe et moderne, åbent bolig miljø i overensstemmelse med strenge brandkrav, uden at kompromittere design.

Til gavn for det over ordnede design, forbliver ViiFire brandgardin skjult indtil en brandsituation, hvor det erstatter ikke-bærende vægge, brand døre og ikke brandklassificeret glas.

Er i stigende grad specificeret af designere som en integreret komponent til design af lette åbne boligmiljøer, ViiFire brandgardin er det moderne alternativ til adskillelse af brand vægge og en æstetisk tiltalende erstatning for traditionelle brand rullejalousier.

Åbningstider

Man - torsdag 08.00 til 16.00
Fredag 08.00 til 14.30

Ring til os

+45 70 20 66 70

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Scroll to Top