mbm-mab.dk

Dørautomatik

Dørautomatik

Et af markedets bredeste sortimenter indenfor dørautomatik. Vi tilbyder automatiske skydedøre, svingdøre, karruseldøre og hermetiske døre.

iTek dørautomatik er vores nyeste og mest revolutionerende produkt. Vi garanterer en komfortabel og sikker løsning kombineret med høj drift stabilitet i alle vores produkter indenfor produktet dørautomatik.

iTek serie tilbyder automatiske dørsystemer, der åbner sig helt automatisk i en jævn, støjsvag og problemfri drift, når du nærmer dig.   Det sender det signal til omverdenen, at du foruden at skabe et behageligt miljø også drager omsorg for de mennesker, som kommer og går.

Ved at anvende dørautomatik

Automatiske dørsystemer fra MBM & MAB får du et grønt produkt.  Vores automatiske dørsystemer er energioptimerede og du sparer således både på det direkte energiforbrug samt bygningens energiregnskab.

Vores LB profilsystemer er optimerede til anvendelse med skydedørs automatik. Konstruerede efter gældende europæiske sikkerheds normer, og med isolerede profilsystemer opnås automatiske skydedørs løsninger med høj isoleringsværdi.

 

Svingdørsautomatik

iTek svingdørsautomatik til enkeltdøre eller dobbeltdøre er udstyret med markedets mest avancerede, mekaniske og softwaremæssige funktioner.

Alle vores automatiske døråbnere er udstyret med en kraftig mikroprocessor styring, der indeholder knap 40 forskellige programvalg hvilket sikrer, at ethvert drift behov kan honoreres med standardudstyr.

Dette sikrer iTek automatisk døråbner stor fleksibilitet, når valg af løsning skal tilpasses efter kundens ønsker til drift og funktionalitet.

Skydedørsautomatik

iTek Eterna skydedørsautomatik er vores nyeste skud på stammen med ny og revolutionerende teknik og performance.

Eterna er den nye generation af automatiske skydedøre – enkelt, dobbelt og teleskop versioner designet til, at sikre støjsvag, jævn og stabil drift. Eterna er udstyret med en kraftig mikroprocessor styring, der indeholder knap 40 forskellige programvalg, hvilket sikrer, at ethvert drift behov kan honoreres med standardudstyr.

Optimering af installation og idriftsætning, minimering af energiforbrug med dvalefunktion er nogle af de nye dyder som Eterna skydedørsautomatik tilbyder.

Hermetiske Døre

Vores hermetiske døre serie HOSPITAL, dækker over automatiske døre med hermetisk lukning. Disse dørløsninger er specielt udviklet til renrums områder som ex. operationsstuer, laboratorier eller andre områder, hvor en kontrolleret atmosfære er nødvendig.

Hermetiske døre udføres er aluminiums rammer isat højtryks laminat med polyuretanskum, hvilket reducerer dørens vægt og forbedrer lydisolering samt termiske effekter på isolering og varme.

Tætte automatiske døre og hermetiske døre er udført med specialudviklede profilsystemer der egner sig til netop denne specifikke anvendelse. Højtryks laminat, aluminium, rustfrit stål, blyindlæg eller glas med speciel lydreduktion.

Karruseldøre

iTek karruseldøre tilbyder en æstetisk og funktionel dørløsning der effektivt opdeler indendørs og udendørs forhold. Karruseldørenes uovertrufne design tilbyder et imponerende indgangsparti til enhver bygning – en grøn løsning der fungerer som luftsluse og derved minimerer luftskifte og reducerer varmetab og omkostninger til aircondition. Flere modelvarianter tilbyder et utal af funktioner og kombinationsmuligheder.

Karruseldøre opdeles i 2 forskellige kategorier i henhold til rotationsprincipperne – 2-fløjede og 3/4- fløjede karruseldøre. Hver konstruktion består af en cirkulær glaskonstruktion. 3/4-fløjede døre kan leveres med manuel hhv. automatisk drift.

Derfor skal du vælge os

Alle vores automatiske dørsystemer er konstrueret således at de overholder DS-EN16005:2012 sikkerheds norm for automatiske døre og porte.

Vi arbejder konstant på at udvikle nye innovative løsninger indenfor dørautomatik, som vil være attraktive for vores kunder.  Således også automatiske dørløsninger med funktionskrav til personsikring, så som flugvejs døre og dør til anvendelse ved brand eller brandventilation.

De avancerede styresystemer garanterer høj fleksibilitet i programmering af den daglige drift, og vi kan således opfylde selv de mest avancerede kundekrav til driften af det automatiske dørsystem.

Når du vælger iTek får du 35 års erfaring med i købet. Vores erfarne og dedikerede medarbejdere står klar til at løse dit behov og dine ønsker til en dørautomatik løsning i høj kvalitet og moderne design.

Åbningstider

Man - torsdag 08.00 til 16.00
Fredag 08.00 til 14.30

Ring til os

+45 70 20 66 70

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Scroll to Top