mbm-mab.dk

Vinduesautomatik

Vinduesautomatik kombineret med naturlig ventilation

Vinduesautomatik ved brug af naturlig ventilation og automatiske vinduesåbnere er det muligt at regulere en bygnings indeklima og kontrollere luftskiftet igennem vinduerne.

Vinduesautomatik kan anvendes til forskellige formål, som f.eks. til at skabe naturlig ventilation, til komfort ventilation, brandventilation eller til røgudluftning.

Det mest brugte naturlige ventilation er at koble en termostat til en central. Termostaten registrerer den indvendige temperatur og åbner vinduerne hvis inde temperaturen overstiger den valgte temperatur, eller lukker vinduet hvis temperaturen falder under den valgte temperatur.

Vinduerne åbnes og lukkes ved brug af intelligente spindelmotorer og kædemotorer.

Kædemotor KS15.

Komfortventilation

Vinduesautomatik til komfortventilation omfatter styreenheder, sensorer, betjeningstryk, interface, kabler mv.

Denne form for vinduesautomatik udføres som en separat installation eller i kombination med en lovpligtig brandventilation.

Automatikken kan monteres med forskellige styringer, fx vejrstationer, temperaturautomatik, fugtautomatik og tidsautomatik.

Brandventilation

Automatisk brandventilation skal sørge for at fjerne røg og varme fra den brændende bygning bl.a. for at sikre røgfrie flugtveje. omfatter brandcentraler, automatik, sensorer, batterier og kabler mv., samt røgventilation eller ABV (Automatisk Brand Ventilation).

Kædemotor KS-serien

Kædemotorrer fra Aumüller KS2 er udviklet for anvendelse til ABV brand- og røgventilation (EN12101-2) samt NaturligVentilation projekter. Fleksible motorer i højkvalitets materialer som aluminium og rustfri stål sikrer stabil og jævn drift samt lang levetid.

Motorer leveres i 2 versioner alt efter funktion og behov. S12 version er programmerbar og egner sig således specielt til projekter med NaturligVentilation.

Spindelmotor PLx og SP

Spindelmotor PLx rørspindelmotorer for store åbnelængder og stor trykkraft udviklet for anvendelse til ABV brandventilation og røgventilation (EN12101-2) samt naturlig ventilation projekter. Fleksible motorer i højkvalitets materialer som aluminium og rustfri stål sikrer stabil og jævn drift samt lang levetid.

Motorer leveres i 2 versioner alt efter funktion og behov. S12 version er programmerbar og egner sig således også til projekter med NaturligVentilation.

Motorer levers med GoreTex membran for udluftning af motorhus. Dette minimerer risikoen for opbygning af kondens i motorhuset ved udendørs installation eller installation I fugtige miljøer.

ABV Central EMB7300

ABV Central EMB7300 serien består af 4 versioner af ABV kompakt centraler for brandventilation og røgventilation samt komfort ventilation. Centralerne er konstrueret, testet og godkendt iht. DS/EN12101-9:2003 samt DS/EN12101-10:2003

Moderne kompakt centraler tilbyder alle nødvendige faciliteter for en fleksibel installation, med programmerbare funktionaliteter, så komfort ventilationsdelen kan tilpasses den enkelte kundes behov.

Regn/vind vejrstationer kan tilkobles, ligesom centralen har netværksstik for opkobling til elektro installation bus (LON, KNX)

Standard 1 brandventilation gruppe kombineret med 1 eller 2 komfort ventilation linjer afhængig af version.

Låsemotor OFV

OFV låsemotor anvendes til ekstra lukkepunkter på store oplukke for optimal tæthed. Kan anvendes til såvel naturlig ventilation som til ABV brandventilation og røgventilation.

FV-motorer leveres i forskellige versioner der kan monteres på både karm og ramme for udadgående og indadgående oplukke. Motorerne er spindeldrevne og driver en pinol eller et beslag der går i indgreb i låsepunktet.

OFV er en motor til montage i stedet for vinduesgreb på oplukke med dreje/kipp beslag eller paskviler med firkanttap. Motoren betjener beslaget og åbner hhv. lukker beslagene og frikobler dermed oplukket så det kan åbnes af en åbnemotor ex. kædemotor. På denne måde udnytter man de mekaniske låsepunkter der allerede findes på oplukket for optimal tæthed.

Låsemotor FV

FV låsemotorer anvendes til ekstra lukkepunkter på store oplukke for optimal tæthed. Kan anvendes til såvel naturlig ventilation som til ABV brandventilation og røgventilation.

FV-motorer leveres i forskellige versioner der kan monteres på både karm og ramme for udadgående og indadgående oplukke. Motorerne er spindeldrevne og driver en pinol eller et beslag der går i indgreb i låsepunktet.

OFV er en motor til montage i stedet for vinduesgreb på oplukke med dreje/kipp beslag eller paskviler med firkanttap. Motoren betjener beslaget og åbner hhv. lukker beslagene og frikobler dermed oplukket så det kan åbnes af en åbnemotor ex. kædemotor. På denne måde udnytterman de mekaniske låsepunkter der allerede findes på oplukket for optimal tæthed.

Ventilationsstyring LZ

Dine 4 vægge er unikke. Præcis som din individuelle AUMÜLLER ventilationsløsning. Sammen finder vi det rigtige system til enhver applikation. Enkel betjening, pålidelig signalvurdering og programmerbar funktionalitet muliggør optimal integration i dit overordnede koncept. Dette beskytter miljøet og reducerer omkostningerne.

Ventilationsstyringsenheder – kompakte og multifunktionelle Ventilationsstyringsenheder fra AUMÜLLER styrer dine vinduesdrev sikkert og pålideligt til naturlig ventilation. I forbindelse med vejr-, temperatur- og rumfølere giver de frisk luft og komfort i hverdagen uafhængigt af brugeren. Dette beskytter miljøet og reducerer energiomkostningerne.

AUMÜLLER tilbyder den optimale løsning til enhver anvendelse: fra den enkle styring af individuelle vinduesdrev på ventilationskabinetter til kompleks, positionsnøjagtig styring via databussystemer.

ABV central EMB7300

Åbningstider

Man - torsdag 08.00 til 16.00
Fredag 08.00 til 14.30

Ring til os

+45 70 20 66 70

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Scroll to Top