mbm-mab.dk

Glas og beslag

Hvad vi tilbyder indenfor

Glas og beslag

Glasvægge og glasværn er to populære anvendelser af glas og beslag i moderne bygninger. De er både funktionelle og stilfulde og giver en åben og lys atmosfære, samtidig med at de opfylder de nødvendige sikkerhedskrav.

01

Glasværn er en anden populær anvendelse af glas og beslag i moderne bygninger en tidløs design, sikkerhed, læ og udsyn er bare nogle af de umiddelbare fordele ved en rækværksløsning i glas.

02

Udnyttelse af altaner året rundt er blevet et ”must-have” i moderne boligbyggerier. Med FlexyFold eller FlexySlide glas altanlukninger får du en lukket altan eller terrasse, der kan bruges hele året.

03

Brusevægge til industri og detailhandel kan variere afhængigt af behovene og kravene for den pågældende virksomhed eller butik. Nogle af de faktorer, der kan påvirke valget af brusevægge, inkluderer størrelse og placering af bruserummet, hygiejniske krav, æstetik og budget.

04

Åbne, transparente og lyse miljøer skaber positiv stemning og godt arbejdsmiljø. Med Integra glasvægge får du et moderne og fleksibelt glasvægssystem for enkeltlagsglas til u-klassificerede glasvægge.

 

05

Flexy horisontale glasfoldedøre giver transparent rumdeling. Opbygget over en køreskinne med nem og brugervenlig betjening af glaspanelerne, der kan parkeres alt efter ønske.

06

Glasbaldakin har fundet indpas i moderne bygnings arkitektur.  Den øgede anvendelse af stål og glas i moderne byggeri – kombineret med de praktiske egenskaber en glasbaldakiner tilfører en bygnings indgangsparti.

07

Glasbeslag er en type beslag som brukes til å feste glass til ulike overflater, og de kan brukes både i industrielle og hjemlige settinger. De brukes vanligvis til å skape en sikker og estetisk tiltalende montering av glass.

08

Hærdet glas kan leveres i forskellige udførelser, herunder er nævnt nogle af dem: Mat – Ekstra klart – Sandblæst, efter opgaven – Farvet – Silketrykt, efter opgaven – Ormanent glas.

Scroll to Top