mbm-mab.dk

Foldedøre

Glasfoldedøre

Flexy horisontale glasfoldedøre giver transparent rumdeling. Opbygget over en køreskinne med nem og brugervenlig betjening af glaspanelerne, der kan parkeres alt efter ønske.

Flexy glasfoldedøre har mange anvendelsesmuligheder i privatbyggeri til terrassen eller til butiksfacader, glasskillevægge i butikscentre, arkader, lufthavne, hoteller mm. Med glasfoldedøre fra MBM&MAB skabes der et sammenhæng mellem inde- og udeliv.

Om man vælger en åben eller lukket glasfoldedør, giver det et stort lysindfald, og på få minutter kan du åbne op.

Flexy glasfoldedøre leveres i helglas med polerede kanter, med transparente tætninger for øget tæthed mod vejrlig eller som rammede løsninger.

Funktionen med en glasfoldedør kommer til sin fulde ret, når den benyttes som butiksfacader eller terrassedøre. Glasskillevægge udført som glasfoldedøre kører på en bærende aluminium køreskinne med rustfri stål indlæg hvilket giver en let og glidende betjening.

Flexy foldedøre er udført i moderne materiale som stål og glas kombinerer funktionalitet med spændende arkitektur.  Vi leverer også specialtilpassede løsninger – og kan leveres i et utal af farve kombinationer  og overflader – altid løsninger udviklet til dit behov.

Se vores katalog for de mange produktmuligheder, eller kontakt vores konsulenter og få professionelt råd og vejledning til netop dit projekt.

Ved at anvende dørautomatik

Automatiske dørsystemer fra MBM & MAB får du et grønt produkt.  Vores automatiske dørsystemer er energioptimerede og du sparer således både på det direkte energiforbrug samt bygningens energiregnskab.

Vores LB profilsystemer er optimerede til anvendelse med skydedørs automatik. Konstruerede efter gældende europæiske sikkerheds normer, og med isolerede profilsystemer opnås automatiske skydedørs løsninger med høj isoleringsværdi.

 

Flexy MF glasfoldedøre

Flexy MF er en klassisk glasfoldevæg med køreskinne og parkering i top, der ikke kræver styreskinne i gulvet. Glaspaneler fikseres til gulvet i lukket stilling i punkt bøsninger via låsebeslag i bunden af glaspanelerne. Flexy MF tilfører din butiksfacade fleksibilitet og transparens. Anvendelse af moderne materiale som stål og glas kombinerer funktionalitet med spændende arkitektur.

Flexy MF køreruller udført i rustfrit stål A4 (AISI316) med kuglelejer
Flexy MF leveres med og uden hængslede døre
Flexy MF leveres med vandrette børstetætninger i top bund for maksimal tæthed.
Flexy MF leveres med lodrette tætningslister eller fritstående polerede glaskanter efter valg.
Flexy MF parkering i R76 version for nem betjening og maksimal brugervenlighed.

Vi leverer også specialtilpassede løsninger udviklet til dit behov.
Kontakt vores konsulenter og få professionelt råd og vejledning til netop dit projekt.

Flexy MFW glasfoldedøre

Et system med manuelt betjente separatorer med hængsler indbygget i den øvre og nedre profil, som inkluderer aluminiumsprofil med ekstremt lavt kryds, dobbeltglaspaneler og pladsbesparende.

De tynde lodrette profiler muliggør perfekt tætning mellem panelerne, så de låses sammen og med dobbelt gummitætning. Forseglingen på den øvre og nedre del opnås gennem specialdesignede gummiprofiler.

Profilerne kan tage glaspaneler på op til 29 mm tykke, og systemet kan fungere med et næsten ubegrænset antal glaspaneler og en række muligheder for at tilfredsstille hver kundes behov.

De kan kombineres med en 75 mm kraftig guide, der placeres i højden af ​​det kvadratiske kryds, hvilket giver et enestående arkitektonisk resultat! Systemet giver også mulighed for en åbningsvipende dør.

Det er ideelt til caféer, entre, til steder, der kræver forbedret støjisolering, restauranter osv. De kan konstrueres i op til 310 cm højde og op til 100 cm i bredden.

Flexy MFH glasfoldedøre

Flexy MFH er en klassisk glasfoldedøre med aluminiumplint i top og bund hvor panelerne er hængslet og med køreskinne i top.

Systemet kan leveres både med og uden styreskinne i gulvet. Glaspaneler fikseres til gulvet i lukket stilling i punkt bøsninger via låsebeslag i bunden af glaspanelerne. Flexy MFH tilfører din butiksfacade fleksibilitet og transparens. Anvendelse af moderne materiale som stål og glas kombinerer funktionalitet med spændende arkitektur.

Flexy MFH køreruller udført i rustfrit stål A4 (AISI316) med kuglelejer Flexy MFH leveres altid med lige antal paneler (ex. 2, 4, 6 osv.) Flexy MFH leveres med vandrette børstetætninger i top bund for maksimal tæthed. Flexy MFH leveres med lodrette tætningslister eller fritstående polerede glaskanter efter valg.

Vi leverer også specialtilpassede løsninger udviklet til dit behov. Kontakt vores konsulenter og få professionelt råd og vejledning til netop dit projekt.

Åbningstider

Man - torsdag 08.00 til 16.00
Fredag 08.00 til 14.30

Ring til os

+45 70 20 66 70

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Scroll to Top