mbm-mab.dk

Glasværn

Glasværn

Glasværn – moderne tidløs designsikkerhed, sikkerhed, læ og udsyn er bare nogle af de umiddelbare fordele ved en rækværksløsning i glas.

Vores TopRail glasværns serie af balustre i syrefast rustfrit stål TopLevel indespændt glasløsninger – 2 forskellige designs, valget er dit.

Et glasværn sikrer mere lysindfald til boligen, terrassen, tagterrassen eller altanen. Glasværnet skærmer ligeledes for blæsten, så man kan nyde endnu flere timer i sit private uderum.

Vores glasværn serier er velegnet til montage på plane og skruefaste underlag som stål, beton og træ og finder specielt anvendelse på reposer, terrasser og på trappeforløb.

Bygningskategori og dermed krav til personlast kombineret med det ønskede slut udtryk for dit glasværn, definerer hvilket system der passer bedst til opgaven, uanset om det er en privat installation, offentligt byggeri eller sportsarenaer – på en vandret, lodret eller et skråt montageunderlag.

Professionel installation

Vi tilbyder også professionel installation af vores glasværn, udført af vores erfarne og dygtige team. Vi sikrer, at installationen udføres korrekt og i overensstemmelse med gældende sikkerhedsstandarder, så du kan nyde din terrasse med fuld tryghed.

Kontakt os i dag: Klar til at give din terrasse et moderne løft? Kontakt os i dag for at få mere information, tilbud eller vejledning. Vores salgs team står klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med at realisere din drømmeterrasse med vores elegante glasværn.

Giv din terrasse den opgradering, den fortjener, med vores terrasseglasværn. Opnå denoptimale blanding af stil og funktion.

Top Level glasværn

Vores certificerede TopLevel glasværn serier for indespændt glasløsninger er ”State of the art” teknologi – hurtig montering og høj person sikkerhed er en selvfølge.

TopLevel glasværn serien er et fuldt justerbart system med én eller to sidet justering – velegnet til montage på plane og skruefaste underlag som stål, beton eller træ for anvendelse på reposer eller terrasser og på trappeforløb.

Montageunderlaget kombineret med det ønskede slut udtryk for dit glasværn, definerer hvilket system der passer bedst til opgaven, uanset om det er en privat installation, offentligt byggeri eller sportsarenaer – på en vandret, lodret eller et skråt montageunderlag.

Top Level baluster/stolper

Vores TopRail glasværn serie for balustre er udført i de bedste materialer, syrefast rustfrit stål AISI316 kvalitet. Kombinationen glas og stål, giver et tidløst og moderne design med minimal vedligeholdelse.

TopRail glasværn serien tilbydes med et bredt sortiment af tilbehørsdele og beslag og kan leveres i standard såvel som kundetilpassede versioner – så der er altid en løsning til netop dit projekt.

Håndlister kan leveres i rustfrit stål eller træ hvid du ønsker et varmere og blødere udtryk, ex. eg, mahogni eller lærk.

Uanset montageunderlag – om det er på en vandret eller lodret flade kan TopRail glasværn kombineres til den rigtige løsning. Med hurtig og effektiv montering sparer dig for tid – og penge. TopRail glasværns system er nemt og hurtigt at montere.

Top Level Wind

Hæve-sænke glasværn er en innovativ og funktionel løsning, der har fundet sin plads på terrasser og caféer over hele verden. Disse elegante og moderne glasværn tilbyder en række fordele, der gør dem populære blandt udendørs spisesteder.

Det mest iøjnefaldende træk ved hæve-sænke glasværn er deres alsidighed. De kan nemt justeres i højden, hvilket giver mulighed for at tilpasse beskyttelsen mod vind, sollys og nysgerrige forbipasserende. Dette gør det muligt at skabe det perfekte miljø for på din terrasse og for restaurantgæster året rundt. Hæve-sænke glasværn er også et æstetisk tiltalende valg. De giver terrasser og caféer et sofistikeret udseende og skaber en åben atmosfære, samtidig med at de beskytter mod regn og vind. Glassets gennemsigtighed bevarer udsigt og udsyn og tillader naturligt lys at strømme ind, hvilket skaber en behagelig atmosfære for brugerne.

Hæve-sænke glasværn er også kendt for deres holdbarhed og lette vedligeholdelse. Hydrauliske stempler hjælper med at hæve glas og giver en nem og enkel betjening. De er fremstillet af hærdet/lamineret glas og aluminium, hvilket sikrer, at de kan modstå hårde vejrforhold og daglig brug.

Alt i alt er hæve-sænke glasværn en investering i både funktionalitet og æstetik. De tilføjer et luksuriøst touch til udendørs miljøet.

Åbningstider

Man - torsdag 08.00 til 16.00
Fredag 08.00 til 14.30

Ring til os

+45 70 20 66 70

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Scroll to Top