Om os


Velkommen til

MBM & MAB er en familieejet dansk virksomhed.  Vi udvikler og producerer automatik til porte, døre og vinduer, brandsikring samt unikke glas- og beslags løsninger til byggeriet.

Vi har altid gjort os umage for at udvikle og producere de løsninger som vores kunder allerhelst vil have, i en kvalitet der holder mere end vi lover, leveret til tiden. 

Når vi siger godt håndværk – så mener vi det faktisk – så er der to ting vi aldrig går på kompromis med, er det god kvalitet og godt håndværk.

I 35 år har vi leveret individuelle løsninger til offentlige og private virksomheder i Skandinavien. Gennemtænkte løsninger, velproportionerede og godt udført i de bedste materialer – og det har vi faktisk tænkt os at blive ved med.

Vores team af erfarne indkøbere, sælgere og teknikere sikrer Dem perfekte leverancer fra idé over udvikling til levering og service.

Vi skaber smukke og funktionelle løsninger med fokus på kvalitet, design og brandsikkerhed – og tilfører viden, dynamik og fleksibel after-sale service, der skaber maksimal værdi for vores kunder.

Vores organisation har den optimale størrelse til at betjene din virksomhed hurtigt, når du har behov for vores ydelser. Kontakt os her:

Hvad handler vi med?

Vi er en af Skandinaviens førende leverandør af glas- og beslags løsninger til glasværn, glasvægge, glasfoldevægge, altanlukninger, glasbaldakiner og specialudviklede kundetilpassede løsninger. Mere end 35 års erfaring i konstruktion og produktion er garanti for holdbare løsninger, såvel arkitektonisk som økonomisk.

Vores store lager sikrer en hurtig og smidig levering til tiden. Ligeledes sikres, via egen projektering og produktion af profiler og beslag til HSW glasfoldevægge, en hurtig og sikker levering af standard såvel som specialløsninger.

Vi har desuden et af Skandinaviens bredeste sortimenter indenfor automatik til døre, porte og vinduer. Vinduesautomatik til brand- og røgventilation, dørautomatik til skydedøre, svingdøre og karruseldøre, u klassificerede og brandklassificerede løsninger.  Special port produkter, hurtigporte, hangarporte, køle- og fryserums porte samt en lang række specialprodukter og port løsninger.  

MBM & MAB er desuden certificeret til projektering, installation og service af automatiske brandventilations anlæg samt brand og røggardiner jf. DBI-retningslinje 001 ligesom vi er certificeret til udførelse af CE-mærkning af brandventilations åbninger iht. DS/EN-12101-2:2003.

Virksomhedsvideo