mbm-mab.dk

Porte

Hvad vi tilbyder indenfor

Porte

Vores porte findes i mange løsninger og kombinationer. Portene har lang levetid og er driftssikre. Portene fra DynamicRoll er patenteret og er kvalitetsprodukter.

01

DynamicRoll® One er en selv-reparerende hurtigrulle port udstyret med det patenterede DynamicRoll® ”lynlås” system. 

02

DynamicRoll® er en selvreparerende hurtigrulle port med egenskaber til krav stillet til industri med fødevare produktion. 

03

DynamicRoll® Frigo 1 er en selv-reparerende hurtigrulle port med en speciel sandwich dug opbygget af PVC. 

04

Terrasselukninger er en sikkerhedsforanstaltning, som kan anvendes i både industrien og detailhandlen for at beskytte mod indbrud og tyveri. Der er flere forskellige typer terrasselukninger, som kan anvendes, og hvilken type der er bedst egnet, afhænger af den specifikke situation og det pågældende behov.

05

Pack & Megapack hangarporte er udviklet til anvendelse hvor der kræves meget store åbninger, der hvor andre port typer giver op.

06

Diesse isolerede porte  garanterer den bedste performance når det gælder hastighed, sikkerhed og isoleringsværdi kombineret med høj finish og attraktivt design.

07

Selv de bedste produkter kræver vedligeholdelse. Det minimerer driftsomkostningerne og sikrer at investeringen får lang levetid og problemfri drift.

Scroll to Top