mbm-mab.dk

Hangarporte

Hangarporte

Pack & Megapack hangarporte er udviklet til anvendelse hvor der kræves meget store åbninger, der hvor andre port typer giver op.

Med åbne muligheder op til 35 x 20 meter finder produkterne anvendelse i tung industrien som skibsværfter, stålindustrien, vindmølleindustrien samt naturligvis i lufthavnshangar.

Stor vindmodstandsdygtighed – op til klasse 4 – er et must for hangarporte af denne størrelse.

En hangarport kan bruges til meget brede portåbninger, og giver mulighed for at store maskiner kan komme ind og ud.

Megapack hangarporte med dobbelt membran dug giver den optimale barrierer mellem indvendigt og udvendigt miljø. Styrke, hastighed og drift sikkerhed er synonym med.

Pack hangarport

PACK er en automatisk foldeport opbygget af en selvbærende portramme i galvaniseret stål kombineret med kraftig PVC port dug, forstærket med stålrør der sikrer vindmodstands dygtighed op til vindhastigheder på 160 km/t. Portdugen løftes til top position af kraftige nylon remme.

De patenterede koniske kolonneben giver Pack porten en højere vindtæthed end tilsvarende produkter på markedet.

Porten er udviklet til industrielle applikationer hvor der kræves intensiv drift og store portåbninger. Kan anvendes for både indvendig og udvendig montage. PACK er den rigtige løsning ved høj vindlast.

Megapack hangarport

Hangarporte er udviklet til anvendelse, hvor der kræves meget store åbninger, der hvor andre port typer giver op. Med åbne muligheder op til 35 x 20 meter finder produkterne anvendelse i tung industrien som skibsværfter, stålindustrien, vindmølleindustrien samt naturligvis i lufthavnshangar. Stor vindmodstandsdygtighed – op til klasse 4 – er et must for hangarporte af denne størrelse.

MEGAPACK er en automatisk foldeport er designet til udendørs montage i industrielle applikationer hvor der er behov for store åbninger som flyhangar og skibsværfter.

MEGAPACK industri port garanterer stabil drift og lang levetid kombineret med lave vedligeholdelses omkostninger.

Hver port er individuelt designet så den passer perfekt til bygningen, hvori den skal integreres. Porten garanterer ekseptionel vindmodstands dygtighed takket være den specielle opbygning af portdugen og de indlagte horisontale forstærkninger.

Megapack 200

MEGAPACK 200 er en automatisk foldeport designet til udendørs montage i industrielle applikationer hvor der er behov for store åbninger så som flyhangar, sværindustri eller skibsværfter.

Megapack200 er en videreudvikling af Megapack der er mere fleksibel for åbninger op til 14 x 12 meter. Stabil drift, lang levetid kombineret med lave vedligeholdelsesomkostninger er kendetegnet for denne port.

Vindmodstandsdygtig op til 1,6 kPa (vindklasse 2). Opbygning af port konstruktionen med dobbelt port dug sikrer en god isoleringsevne. Høj personsikring med indbygget infrarødt lysgitter.

Åbningstider

Man - torsdag 08.00 til 16.00
Fredag 08.00 til 14.30

Ring til os

+45 70 20 66 70

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Scroll to Top